Teaterdagene fyller 25 og Norsk Amatørteaterforbund 75 år, – i år!
Men som dere vet, så er det mye som har vært og vil være annerledes i år. Som mange andre har Norsk Amatørteaterforbund bestemt at vi avlyser årets arrangement.  Det blir derfor storstilt feiring av fødselsdagsbarna, – ett år på etterskudd.

Teaterdagene 2020 flyttes til 17. – 19. september 2021!

Styret og sekretariatet i NATF har etter hvert som situasjonen har utviklet seg kommet til at vi ikke får arrangert Teaterdagene 2020 på den måten vi ønsker, og som vil være et 25 og 75 års jubileum verdig.

Vi vil jo selvfølgelig at feiringen skal være en «høydare» i Teaterdagenes historie, med masse spennende kurstilbud, flotte forestillinger, NM Teatersport ™, nyttige seminarer om relevante temaer, uformelle samtaler omkring felles interesser, og et arrangement med et yrende liv av trygge deltakere i alle aldre og fasonger som skal kunne treffes på kryss og tvers av kurs. Et sted der vi skulle kunne se forestillinger sammen, knytte nye bekjentskaper som igjen kunne ført til nye og spennende samarbeidsprosjekter, og i det hele tatt feiret organisasjonens 75 års jubileum med brask og bram og fest og moro.

Mange av våre teaterlag har selv måttet avlyse produksjoner, og vi har fått tydelige tilbakemeldinger om at det er en god ide å utsette Teaterdagene til neste høst. Det var selvsagt med tungt hjerte vi avlyser årets Teaterdager. Men vi føler oss trygge på at dette er den beste løsningen med tanke på smittevern, både for arrangementet i seg selv, hensynet til deltakernes trygghet, det faglige og sosiale utbyttet og opplevelsene vi kunne tilby med de restriksjonene som vi måtte ha tatt hensyn til for å unngå smitte.

Ta vare på helsa, og ta vare på hverandre ved å holde avstand. Vi kommer gjennom dette sammen. Det vil bli bra!

Siden det ikke blir Teaterdagene nå i år slik det har vært de 24 foregående årene, vil vi komme tilbake med informasjon om «Teatertimene».
Nettbaserte kurs som vi har stor tro på vil være et bittelite plaster på såret.

To be continued…