Fra workshopen om framtida.....

Fra workshopen om framtida…..

En evaluering som er gjort etter Teaterdagene som ble arrangert på Lillehammer 18.-20. september, viser at folk generelt er fornøyd med Teaterdagene, og veldig fornøyd med kursene og kursholderne.

Ut i fra de evalueringen som ble gjort viser at hele 94 prosent av kursdeltakerne anbefaler i stor grad Teaterdagene i sin helhet videre til andre, både til teaterinteresserte og til andre som våre kurs kan passe for. Norsk Amatørteaterforbund hadde ni neste fulle kurs, opp mot 150 deltakere på Teaterdagene, fire forestillinger med godt oppmøte på alle – og lunsjen fra Mesna VGS falt i god smak,

Workshop om framtida
Nytt at året var en workshop med utgangspunkt i utvikling av Teaterdagene. Denne ble gjennomført lørdag 19.september, med innlegg fra kultursjef Øyvind Pedersen i Lillehammer Kommune og Stein B. Olsen fra blant annet Visit Lillehammer. Deltagerne var en gruppe mennesker med forskjellig bakgrunn, som var fint i forhold til videre innspill. Rundt bordet satt blant annet vrimlere, tidligere kursdeltakere, politikere, teaterentusiaster, turistnæring og kulturpersoner. Alle innspillene tas med videre i arbeidet med utviklingen av Teaterdagene.