Eva Sharp, kursholder på sminkekurs

Eva Sharp, kursholder på sminkekurs.

Du har fortsatt en mulighet til å gjøre deg og dine kolleger styggere, mener – eller bare annerledes! Under Teaterdagene 2014 på Lillehammer 19. – 21. september er det fortsatt igjen ledige plasser på sminkekurs. Kursholder Eva Sharp gir tips om hvordan du med enkle grep kan endre utrykket til en karakter på scenen? Hvordan bruke sminke, parykker og andre effekter for å skape magiske øyeblikk?

Ta med sminkekofferten!
Målet for kurset er å stimulere til forståelse for metoder og teknikker du kan benytte for å hjelpe skuespilleren i arbeid med rollen og i samarbeid med det kreative teamet i en teaterproduksjon. Kurset består av Karakterma
skering med ulike teknikker til bruk på små og store teaterscener. Kursleder vil vise litteratur, utstyr og materialer som er nyttige å ha samt en demonstrasjon av en karakter.

Du vil utføre eget praktisk arbeid og må selv medbringe teatersminkekofferten til laget ditt, arbeidstøy, håndkle i tillegg til renseprodukter.

Nationals Eva Sharp
Eva Sharp er utdannet frisør og maskør/parykkmaker.Hun har vært ansatt ved Nationaltheatret siden 2002 og leder for maskeavdelingen fra 2005.

Eva Sharp har hatt ansvar for sminke for følgende oppsetninger ved Nationaltheatret: Villanden, Jåtåkdag, Valerie Solanas skal bli president i Amerika, Hamsuns gate, Brand, Til Damaskus, Svevn, Påske, Vi er ikke kaker, Pianisten, Freuds siste møte og Doktor Proktor

Nordland Teater: Kjøkkenheisen, Påklederen, Dødsforelska, Hedda Gabler, Svarta Bjørn og Midtsommernattsdrøm.