Monologkurs på Teaterdagene helgen 20. – 22. september

Mange ønsker å gjøre audition ved enten offentlig eller privat-teatre eller til skoler for å studere teater. Noen vil bare øve på en monolog, enten den er selvskrevet eller fra et skuespill eller revy de jobber med.
På monologkurset som Morten Rudå skal holde for oss under Teaterdagene på Lillehammer helgen 20. – 22. september vil dere få redskaper for å finne karakteren eller rollen og ser om det bor noe mer i monologen enn det forfatteren har skrevet.
Kurset gir også effektiv trening i å behandle scenenerver og evaluering av egen prestasjon i etterkant, samt fokus på neste audition.

Morten Rudå er skuespillerutdannet fra The American Academy of Dramatic Arts, New York og utdannet teaterpedagog fra Kunsthøgskolen i Oslo. Han har siden 2007 undervist på Khio og har også undervist på Norges dansehøyskole, Treider via Bårdarakademiet, Musikkteaterhøyskolen og MOTIO i Tvedestrand. Morten har også undervist på Teaterdagene i Lillehammer tidligere, og tilbakemeldingene fra kursdeltakerne har hver gang vært udelt positive.

Mer info om dette og de andre kursene på Teaterdagene finner du HER

Kursavgift
Earlybird:kr. 1500,- fram til 30. juni 
• Vanlig pris: kr. 1900,- etter 30. juni
• Vrimler: kr. 750,- (hele perioden)