Bilde fra Rampelysfestivalens nettside.

Bilde fra Rampelysfestivalens nettside.

Rampelysfestivalen i Oslo, Norges største barne- og ungdomsteaterfestival, etterlyser barne- eller ungdomsgrupper utenfra Oslo som har lyst å komme og spille på Rampelysfestivalen i månedsskiftet april/mai. Oslo teatersenter har henvendt seg til NATF for å få litt hjelp med å finne dem.

Rampelysfestivalen er i dag Norges største barne- og ungdomsteaterfestival i sin sjanger. Festivalen er for og med barn og unge, lokalt forankret i Oslo, men tilgjengelig for nasjonale og internasjonale barne- og ungdomsteatergrupper. Oslo teatersenter er produsent av festivalen, og det er gratis for alle å delta på festivalen.

Målet med festivalen er å gi scenekunst av og med barn og unge profesjonelle rammer og visningsarena. I det legger vi en profesjonell scene, lyd, lys, instruktør, scenografi og kostymer og teknisk stab. Vi ønsker å vise fram det store mangfoldet av scenekunst for barn og unge, alt fra de tradisjonelle stykkene til egenproduserte manus som elevene selv har skrevet. Her er påmeldingslenke: http://osloteatersenter.no/sider/billettbestilling/event.asp?EventId=565