Kursene er viktige – og vi har hentet bildet fra et kurs så langt tilbake som 2008. Kanskje noen av deltagerne fortsatt er med?

17.-19. september blir det Teaterdager på Lillehammer for 25. gang. Arrangementet blir litt redusert på grunn av færre påmeldte, men blir også i år en viktig årlig faglig og sosial møteplass for amatørteaterentusiaster. Og hovedelementene i arrangementet er på plass!

Et vesentlig element i Teaterdagene er de faglige kursene, som i år blir

  • Improvisasjon
  • Fortellerteater
  • Fra idé til forestilling
  • Sanford Meisner skuespillerteknikk

Dessuten blir det som – som vanlig – åpningsforestilling («Peer på pub») og utdeling av Bøhrreprisen til en entusiast innen amatørteateret.

Innledende runder og finaler i NM Teatersport ™ blir arrangert gjennom helga med lag fra hele landet. Ikke minst blir det sosiale dager for deltagerne.

Arrangementet er «korona-tilpasset» og det er dessuten bestilt en del hurtigtester som vi har tilgjengelig under arrangementet.

NATF har vært opptatt av at antallet deltagere på de kursene som avholdes skal ha nok deltagere til at det blir et godt faglig utbytte. Derfor er det tatt en ringerunde til de som meldte seg på kurs som ikke arrangeres for å samle dem på andre kurs.

I fjor måtte Teaterdagene avlyses p.g.a. korona, og det har vært viktig for NATF å gjennomføre et fysisk arrangement i år. Flere andre arrangement har blitt avviklet fysisk på sommeren og tidlighøsten 2021 – dog med visse begrensinger. Samtidig er det registrert at en del arrangører avventer situasjonen før de setter i gang med tiltak. Begge deler gjelder også for NATFs medlemsgrupper, der en del går i gang nå i høst, andre venter til 2022.

Nå blir det altså teaterdager med gode kurs, teateropplevelser og sosial kontakt med likesinnede!