Helen Hansen – 2009 – åpningen av Teaterdagene på Lillehammer (Foto: Ivar Ødegaard)

Meld deg på NÅ! Til de FYSISKE teaterdagene på Lillehammer 17. – 19. september. I år SKAL denne amatørteater-møteplassen bli noe av – med ni kurs, morsom åpningsforestilling, NM i Teatersport og sosiale muligheter. Se Teaterdagene.no.

Generalsekretær Helen Hansen i Norsk Amatørteaterforbund minnes tidligere år, med forventningsfulle og glade deltagere småpludrende på veg til første kurs fredag ettermiddag (se bildet – som for øvrig er fra 2009).

Akkurat nå lurer Helen på….:kommer du i år?

I fjor satte koronaen en stopper for Teaterdager og all moroa. Men etter det høyst ufrivillige hvileåret  2020 er NATF nå «back in business» med teaterdager – og det for 25. gang! Helga 17. – 19. september er det på Lillehammer du bør befinne deg om du ønsker gode og inspirerende kurs, møte fantastiske mennesker og få med deg den magiske stemningen når entusiastiske teaterfolk samles!

Ta nå bare åpningsforestillingen, tenker Helen: Vet DU egentlig hvor morsom den er?

Vet du at Kulturhuset Banken denne kvelden for anledningen blir omgjort til en slags pub? I forestillingen Peer På Pub – på én time får du Ibsens Peer Gynt på en effektiv, morsom, underholdene, avslappa måte – med fantastisk musikk (The Doors, Prince, Britney, Grieg).  Lerkefugl Produksjoner har fantastiske skuespillere, tenker hun og gleder seg. Og så lurer hun på om DU gjør det samme?

For dette er jo bare forretten, tenker Helen. Det viktigste for deg – ved siden av det sosiale – er jo kurset du skal gå på.

Derfor, tenker hun: Du må bare inn på kursoversikten på Teaterdagene.no.

Og som dessert; NM i Teatersport for amatører – der improvisasjon gir latterbrøl fra hele salen!
Det er jo også en grunn til å melde seg på Teaterdagene 2021 NÅ!
Tenker Helen.