Det er fortsatt noen ledige plasser på spennende og lærerike kurs.

En liten påminnelse etter at sommeren har bydd på ulike gleder og eventuelt sorger.
Norsk Amatørteaterforbund ønsker altså hjertelig velkommen til Teaterdagene på Lillehammer.
Helgen 20. – 21. september braker det hele løs for 24. gang, og da er det på Lillehammer du bør befinne deg om du ønsker gode og inspirerende kurs, møte fantastiske mennesker og få med deg den magiske stemningen når entusiastisk teaterfolk samles!

Det er fortsatt noen ledige plasser på flere av kursene, og vi fyller opp frem til påmeldingsfristen som er satt til 31. august.
Vi tilbyr mange spennende teaterfaglige kurs, i tillegg til åpningsforestilling, seminarer, teatersportforestilling med mer.
Kursene vi byr på har erfarne og svært dyktige kursholdere innen sin genre, og her er noen som tilbys: monologkurs, klovnens visdom, barneteaterledelse, teatersminke, improvisasjon, standup/humor/fremføring, spel og friluftsteater, kostyme/redesign, scenekamp og vogue.
Det er også mulig å delta som såkalt «vrimler», som betyr at du deltar på alt Teaterdagene har å tilby bortsett fra at du da ikke har mulighet til å delta på kurs.

Teaterdagene er en utmerket måte å få en real «kick-off» i teatergruppa. Deltakelse gir ny inspirasjon og kunnskap hos folkene i teatergruppa, og det knyttes nye kontakter med andre som har samme interesse.
Du kan også selvsagt komme som «ensom ulv». Vi tar imot alle med åpne armer.

Her finner du kursoversikten med mer info om hvert enkelt av kursene + påmeldingsmulighet.

HUSK PÅMELDINGFRISTEN –  31. AUGUST 2019

For å sikre deg plass på ditt personlige favorittkurs gjelder det å skynde seg litt med påmeldingen.
Just say… =)