hokksund 2NATF-gruppa Hokksund ByTeater har gjestet Tsjekkia, Finland og Russland med «Forvandlingen», nå er de klare for Bergen!

Det skjer under Teaterfest Vest 19. til 20 juni. Det er Vestlandske Teatersenter (VT) som arrangerer Teaterfest Vest for andre året, og som håper at mange tar turen til Bergen denne helgen i juni!

VT vil at så mange som mulig skal få spille teater, lære om teater, se teater og bli inspirert av teater. Teaterfest Vest har tre kurs og to forestillinger. Den ene av disse er altså Kafkas «Forvandlingen» med Hokkund ByTeater.

Stykket handler om Familien Samsas rolige tilværelse snus på hodet når sønnen Gregor våkner en morgen og er forvandlet. Familien reagerer med avsky. Hva vil folk tro? Og hvem skal forsørge dem nå? Mens Gregor isoleres på rommet sitt, lever resten av familien videre som om ingenting har skjedd. Franz Kafkas «Forvandlingen» handler om menneskeverd og om menneskelige relasjoner. Om de konsekvenser det får, når krav fra jobb og samfunn blir for store! Koblet med Damir Dado Pudars nyskapende fysiske sceneuttrykk blir «Forvandlingen» en gripende scenisk fortelling.

Hokksund ByTeater er en amatørteater gruppe for voksne som ble dannet i 1995. Gruppen består i dag Hokksund ByTeater er en amatørteater gruppe for voksne som ble dannet i 1995. Gruppen består i dag av ni skuespillere, der medlemmene kommer fra forskjellige steder i nedre Buskerud.

Frist for å melde seg på Teaterfest Vest er 22. mai.