Vinner av Frivillighetsprisen 2013 sammen med kulturministeren. F.v.: Petter Bjartnes fra Spelet, kulturminister Thorhild Widvey og Leif Johannes Sagen fra Spelet. (Regjeringen.no)

Nå må du komme med ditt forslag til Frivillighetsprisen 2021! Sist noen fra det mangfoldige amatørteater-Norge fikk prisen, var i 2013 da «Spelet om heilag Olav» fikk prisen.


FRIVILLIGHETSPRISEN
Det er Frivillighet Norge, Kulturdepartementet og Norsk Tipping som deler ut den nasjonale Frivillighetsprisen og 50.000 kroner til noen som har utmerket seg med sin frivillige innsats. Men forslaget på kandidater der det DU og DIN organisasjons som skal komme med. Fristen er 15. september!

Frivillighetsprisen deles ut til en initiativrik person, lokal forening eller gruppe som har gjort en bemerkelsesverdig innsats for samfunnet rundt seg, og velges blant nominasjoner fra befolkningen. Nominer din kandidat på frivillighetensdag.no. Prisen deles ut den 5. desember og vinneren mottar 50.000 kr fra Norsk Tipping til et ideelt formål.

FRIVILLIGHETSPRISEN «ÅRETS NYKOMMER»
Frivillighet Norge er også opptatt av å få nye grupper inn i frivilligheten. For femte år på rad deler Frivillighet Norge «Årets nykommer» i frivilligheten. Nominasjonsfrist for prisen er også her 15. september.  Prisen skal inspirere flere til å finne veien inn i organisasjonene og få føle på gleden av det frivillige felleskapet og å spille en viktig rolle i andres liv. Nominer din kandidat på frivillighetensdag.no

BØHRREPRIS TIL TEATERDAGENE
Så tar vi – i all beskjedenhet med – at du også kan foreslå kandidater til årets Bøhrrepris – altså noen om har utmerket seg i amatørteater-Norge – som deler ut 17. september. Les mer her: Ildsjel etterlyses: Hvem blir årets Bøhrre? | Norsk Amatørteaterforbund (medlem.natf.no)