zachviggo-thunderflop-_uten-tekst

Prosjektleder Lillian Løvseth gir oss høydepunktene under Teaterdagene 2016:

 

 

 

Årets forestilling Zach&Viggos Thunderflop har nettopp vært å spilt forestillingen sin under Fringe festivalen i Edinburgh, for fulle saler! Nå turnerer de med forestillingen verden rundt (England, Danmark, USA etc.), de kommer til Lillehammer og gleder seg skikkelig til å spille for oss søndag 18. september kl. 15.00 i Kulturhuset Banken.

Åpningsforestillingen Ungkar blir en fin forestilling basert på Alf Prøysens mangefasetterte tekst- og viseproduksjon. Av og med Knut Erik Engemoen. Forestillingen spilles under Åpningen av Teaterdagene 2016, fredag 16. september kl. 21.30 i Festsalen i Kulturhuset Banken.

3 på 1 time foregår i Ekspedisjonen i Kulturhuset Banken lørdag 17.09 kl. 13.15: her har vi tre spreke teatergrupper som tolker samme tekst og spiller det på sin måte. 20 min hver. Det er Lillehammer Amatørteater, Toten Folkehøgskole og Hamar Impro som tar oss gjennom denne kule forestillingen.

Robin Hood: en tegneseriemimeforestilling, som de som kommer torsdag 15. september får oppleve kl. 22.00 på Cafe Stift i Kulturhuset banken. Den spilles også fredag 16. september mellom 14-15 på Fabrikken. Aktørene i forestillingen er de samme som holder kurs under Teaterdagene. En gjeng dyktige folk.

NM i Teatersport:

– 8 lag kommer for å konkurrere. Innledende runder starter lørdag 17.09 kl. 12.00-16.00 i Kulturhuset banken. Så er det finale fra 18.00-20.00.

– Simen Hovd er hoveddommer, Mikkel Niva er konferansier.

Teatertorg:

– Under teatertorget på Sigrid Undsets plass lørdag 17.september har vi fått ordnet noe vi kaller «Crisis Cuisine», som er salg av lunsj inntekt til NATFs innsamlig til Nepal. Solas Tallerken (på Fabrikken) donere maten.

– Dette er årets kurs: Regi, tegneseriemime, teater og bevegelse, finn deg selv i karakterer, objektmanipulering og forumteater.

– Det er fortsatt ledige plasser på alle kursene: del gjerne informasjonen til deres nettverk. Spesielt Julian Boal -Forumteater. Det starter 11.00 på torsdag 15.september! Les mer