peergynt korrigertBåndene mellom amatørteateret og det profesjonelle teateret er tette under mange av de store utendørsoppsetningene som sommeren har gitt oss. Amatørene besetter mange roller blant annet i årets kritiker- og publikumsroste Peer Gynt-forestilling ved Gålåvannet. Der får en av de frivillige dessuten en egen pris.

De er rause med priser under Peer Gynt-stevnet. Stortingsrepresentantene er jury for Peer Gynt-statuetten, lokalt deles også ut en pris – og en pris gis altså til en av de frivillige. Det skjedde også etter siste forestilling i år.

Arrangørene trenger mange mennesker for å kunne beholde den høye kvaliteten på Peer Gynt-stemnet, og den som håndterer frivillige til sceneproduksjonen er ingen ringere enn Inger Johanne Byhring, som tidligere har arbeidet i Norsk Amatørteaters sekretariat.

Som frivillig i Peer Gynt får du mange fine opplevelser. I tillegg er det satt opp et utvalg av goder som: Rabatterte billetter til Peer Gynt-oppsetningen, fester og samlinger for frivillige, enkelte arrangementer med gratis adgang. Andre arrangementer kan man få et begrenset antall fribilletter til, avhengig av deltagelse.