Her kommer en aldri så liten påminnelse til alle Norsk Amatørteaterforbund sine medlemsgrupper som har med deltakere i aldersgruppen fra 14 år og oppover.

Husk at dere kan søke om voksenopplæringsmidler når dere har øvelser i forkant av en oppsetning, eller hvis dere organiserer teaterfaglige kurs utenom øvingsperioden til oppsetningene.

Når teatergruppa setter i gang med en ny produksjon, og gruppa bruker en instruktør, koreograf, repetitør eller andre fagpersoner skjer det mye spennende læring. Kvaliteten på produksjonene stiger og forestillingene får også mer blest i lokalsamfunnet.
Støtten dere kan få fra Studieforbundet kultur og tradisjon kommer godt med.

I 2018 mottok NATF-grupper som søkte om VO-midler over 1 million kroner i kursstøtte, og vi er overbevist om at flere grupper både kan og bør benytte seg av dette tilbudet.

Satsene i 2019 er 98 kroner per kurstime med lærer og 40 kroner per kurstime uten lærer

Følgende regler gjelder for teaterkurs:
– Maks 3 primærkurs på maks 200 timer hver
– Maks 4 støttekurs på maks 30 timer hver
Begrensningene gjelder per produksjon.

 SLIK GJØR DU:
Velg blant ferdige kursplanene HER
–        Skriv inn teater i søkefeltet – og SVUSJ! – så åpenbarer det seg ferdige studieplaner hvor teaterfaglige emner dukker opp.
–        Velg hvilken plan som passer beste ut fra forventet timetall.
Det finnes også studieplaner for markedsføring av forestillinger og for film hvis dere for eksempel lager reklame for eller filmer forestillingen.
(Skriv da markedsføring eller film i søkefeltet.)

 Her du laste ned en PDF-utgave av veiledning til kursstøtte

Eller du kan slå på tråden tlf.: 418 50 555 (Helen på NATF kontoret) så hjelper vi deg i gang.