Velkommen

For 19. gang ønsker vi hjertelig velkommen til Teaterdagene på Lillehammer!
Helgen 19. – 21. september er det her hos oss du bør befinne deg om du ønsker gode kurs, møte fantastiske mennesker og ikke minst få med deg den magiske stemningen når så mange entusiastiske teaterfolk samles!

Kom og la deg begeistre DU også!

Vi i NATF er svært stolte av de kursene vi i år kan tilby deg.
Vi har hentet inn dyktige kursledere innen sin sjanger og håper at noen av disse kan friste?

Variasjon og kvalitet er det vi er ute etter når vi setter sammen kursrekkene – og vi mener selv at det burde være noe for enhver smak også i år. Fra barneteaterledelse til repetisjon- steknikk, vokaltrening til kurs i politisk teater, redesign/kostyme og selvsagt teatersminke. Vi er sikre på at DU finner din favoritt og ser frem til å ønske deg velkommen. Her gjelder førstemann til mølla – så hvis du vil sikre deg plass anbefaler vi at du melder deg på så raskt som mulig. Nytt for året er at vi holder kursene våre på Lillehammer læringssenter!

Vi har plukket ut en riktig godbit for deg som deltar i år.
Finagel Felespiller er en løssluppen forestilling med én skuespiller, en amerikakoffert og to dukker. Kritikerrost forestilling som passer barn og voksne i alle aldre – vi møter Geir Robsrud som dukkefører.
Gled deg!

Det er i år 200 år siden Eidsvollmennene signerte Grunnloven, noe som feires i stor stil over det ganske land.
Vi skal gjøre vårt og har valgt Ytringsfrihet som årets tema. Kurs i politisk teater og seminaret ”Når er kunsten virkelig fri?” om ytringsfriheten i kulturfeltet.

Vi er privilegerte som bor i Norge – et land hvor ytringsfriheten sees på som en selvfølge.
Men er kunsten virkelig fri? Eller er vi mer bundet av tradisjoner, politisk styring og sensur enn vi selv tror? Vi tar debatten og inviterer til en interessant paneldiskusjon.

Tradisjonen tro er det også i år duket for NM i TeatersportTM. Deltakere fra hele landet kommer for en vennskapelig dyst i humor og improvisasjon. Du vil garantert få trimmet lattermusklene.

Som du vil se i programmet er det mange grunner for å komme til Teaterdagene!
Vi ønsker deg velkommen til høstens vakreste eventyr og ser frem til å tilbringe en helg full av teater sammen med nettopp DEG…

Med hilsen styret og sekretariatet i Norsk Amatørteaterforbund

 

Logo Norsk Amatørteaterforbund uten adresse til web

 

Legg igjen en kommentar